Színezd újra

3.PNG

Újra húsvét, újra event, de mit is kapunk egy szürke Kingshillen kívül?

Egyelőre nem sokat azt kell mondjam, a magyar fordítás még nem került be így élvezhetjük a német nyelv gyönyöreit miközben próbáljuk megfejteni mit is jelentének a betűk egymás mellett. A jelenlegi verzió ami bent van teszten hamar megálljt parancsol a törekvéseinknek, mivel sok küldetés nem érhető el, ennek valószínűleg azaz oka mint a legutóbbi event során, hogy időzítve kapjuk meg a küldetéseket az event során, hogy ennek effektíve mi értelme azt nem tudom, persze értem én, hogy valahogy el kell nyújtani az eventet h ne első nap legyen kész mindenki egy 3 hetes eventtel, de szerintem nem ez a legjobb megoldás.

Érdekességkép egyből két eventtel is megdobnak minket, bár nem látom, miért lenne ez kettő amikor lehetne egybe is.

1.pngEz röviden annyit takar, hogy vannak színes tojások a hard hollóvár pályán mint a legtöbb event mapon, azokból jöhetnek elő kis sárkányok amik adhatnak szivárványeszenciát amit egy boss megöléséhez használhatsz. A probléma csak az, hogy hard hollóvárban nem jelennek meg a tojásokból a sárkányok, így nem lehet egyelőre ilyen úton szivárványeszit farmolni.

Szivárványeszenciát vehetünk még Kingshillben Gnobtól vagy amfórákban találhatunk.

Hamis Gnobot az északi labornál találjuk, nincs túl sok élete viszont csak szivárványeszivel lehet sebezni ami nem boostolja a sebzést. Lehet fagyasztani és a szingu és társai is hatnak rá, így mindenképpen csapatban érdemes menni így is spórolva az eszin. 

14.png

Miután legyűrtük a Hamis Gnobot kiszínesedik minden és kikerekedik a szemünk is a lootot látva, tekintve, hogy elég szokatlan ez a bőkezűség. Kétszer öltem meg eddig és mindkétszer ezzel jutalmazta a szolgálataimat.

17.png

Event haladás:

Az event haladás fő forrása Hamis Gnob legyőzése és a 4 szoborból a bossok legyőzése hard hollóvárban, legalábbis a jelenlegi állapotában az eventnek. Egy próba kör így nézett ki nálam:

  • Hamis Gnob: 65+30 event haladás
  • Fejnélküli lovag (5 gyöngy a megidézése): 8 event haladás
  • Tüzes démon (10 gyöngy a megidézése): 10 event haladás + belépő hard draganra
  • Heredur (20 gyöngy a megidézése):15 event haladás + belépő hard draganra
  • Sargon (30 gyöngy a megidézése): 25 event haladás + belépő hard draganra

A jutalmakról annyit, hogy a zöld tojást majd össze kell kraftolni, így szerezhető meg a raptor amiből 3 és 7 naposat is lehet vásárolni gnobtól. Illetve az event végi láda nem nyitható, az is kraftoláshoz kell a későbbiekben, de nem tudom, hogy mit lehet belőle kapni, lehetséges, hogy az oroszlánt. Csekély 100 makkot lehet összeszedni eventhaladásból ami valljuk be nem sok. 

Az event címében megtalálható az 1/4, sanszos, hogy egy eventsorozatról van szó a kérdés már csak az, hogy mikor elérhető a folytatás, nekem pl nincs kedvem 3 évig őrizgetni a cuccokat hozzá, hogy a végén összerakjak valami haszontalan cuccot. 

Tegnap rövid időre berakták a többi részét is az eventnek, számomra még mindig kérdéses, hogy ezek milyen módon lesznek elérhetőek és mikor. 

21123_1649068061987863_4752064179983662142_n.jpg

A másik event az alap dragan amivel dolgunk lesz.

2.png

Sajnos ezzel nem nagyon haladtam semmit, mert 2 egész darab küldetés után nincs jelenleg még semmi és Dragan sem normálon, sem hardon nem enged be, mert úgy le van terhelve jelenleg a tesztszerver.

4_1.PNG

11.PNG 

Gyanús John kínálata:

15.PNG

A piros tojások az event haladást jelentik az elsőnek bemutatott eventhez.

10.PNG

Az egyik mapot kivették, ezzel még egyet is tudok érteni, mert a legutóbbi eventen már semmi értelme nem volt, a másik 3 bejáratánál 3+1 ládát találunk illetve egy dupla nullás Fox ügynököt, A küldetések a ládák kinyitásához viszont még nem elérhetőek. 

18.PNG

Ami fontosabb változás még, hogy Hard Hollóvárba nem jó a legutóbbi eventről a gyöngy, illetve mostantól az is elhasználódik. Gnobtól lehet vásárolni makkért vagy amfórákból kapható, egyelőre nem tudom, hogy lesz-e rá küldetés. Azoknak lehet ez nagy hátrány akik a sargon amulettes küldit akarják befejezni. Hard hollóvárban nem teremnek újra a szörnyek így ha megöltél minden szörnyet ki kell jönni és újra bemenni újabb gyöngyért.

Nézzük mit tartogat még számunkra az event, megszerezhető lesz a permanens raptor mint azt fentebb említettem illetve egy új epic mount, a Páncélos oroszlán. Az oroszlánt megkaptam Hard hollóvárban a hatalmas amfórából, viszont annak van egy homokóra az ikonjába, de mégsincs visszaszámláló hozzá, ki érti ezt? :D

image001_2.jpg

13.png

image004_1.png

image006.png

 

Amfórából megkaptam az új nyúl kosztüm egy darabját, vagyis azt is kraftolni kell majd, valószínű, hogy csak ez a darabja van az amfórában, mert háromszor kaptam meg. Szerintem a többi része a mellékmapok ládáiban lesz, ergo a full kosztümért mindenképpen amfórát kel nyitogatni ha igazam van.

 

Az eventet illetően nem vagyok lenyűgözve, ez egyelőre egy újabb adag pet, mount, emote meg kosztüm és habár pont ennyit vártam az eventtől, jobb lett volna kellemesen csalódni, hogy van valami ami engem is motivál az event teljesítése érdekében.

Egyelőre ennyit tudtam összeszedni a készülő eventről. 

Folyt. köv.