Twitch vagy nem twitch

Mivel sokan nem érnek rá amikor megy az adás, vagy nem értenek angolul, vagy csak nincs kedvük erre pocsékolni egy órát ezért összedobtam egy rövidebb összefoglalót miről volt szó.

Kompenzáció - A 20-23án történt problémák miatt lesz egy bónuszkód a jövőhéten amiben némileg megpróbálják kompenzálni a játékosokat akik így nem tudták élvezni a játék számos funkcióját.

Mutattak egy videót az új városról ami majd a szintemeléssel érkezik, ezt majd megpróbálom kikeresni ha feltöltik valahova. A város neve: Yaltepelt

Új funkciók: 

 

Lehetőség lesz belenézni a játékostársak inventoryjába, milyen cuccai vannak stb. Ezt a funkciót ki lehet majd kapcsolni így mások nem tudják megnézni a tárgyaidat, de akkor te sem másokét

Lehetőség lesz a skillsor zárolására, illetve a legtöbb funkció zárolására a kezelőfelületen, így végre nem azért hal meg az ember, mert kihúzta a skillt és próbálja visszahúzni. 

301.png

 

Egyes tárgyakat tovább halmozhatunk, potik, lélekkövek, mortis érem, elhasználódó emotokat 999ig, szférakristályt 9999ig.

302.png

Kicsit bővebben beszélt Greg a klánharcról, hogy papíron mit is képzeltek el eddig. Szezonális jellegű harcok lesznek, akár minden nap lehet harcolni, egyelőre maximum 10v10-eket terveznek.

303.png

A klánvezér vagy tiszt állíthatja össze a csapatot, egy klán maximum 5 csapatot indíthat, 5*10 ember.

304.png

A harcokat amolyan területfoglalós versenyként képzelik el, ellentétes sarokból indulnak a csapatok és az nyer aki az összes spotot elfoglalja.

305.png

A jutalmazás aranyban és andermantban lesz, a részvételért fog járni x mennyiségű fizetőeszköz a játékosoknak, illetve y mennyiségű összeg bekerül a klánbankba. A klánvezér és a tisztek dönthetnek róla, hogy a klánbankból ki kapjon andert vagy aranyat. Egyelőre egy feltétel van, hogy azok akik 20 napnál rövidebb ideje vannak a klánban azok nem kaphatnak semmit a klánbankból. 

306.png

Ranklist:

A szezonokban különböző ligák lesznek, mindenki a rézben kezd, és így lehet feljebb jutni egészen a gyémánt ligáig, de itt nem lehet pihenni, ha valaki nem játszik egy ideig, akkor egyre hátrébb kerül a rangsorba és így lejjebb csúszhat egy alacsonyabb ligába

307.png

 

Röviden ennyi, beszélt még az eventről, de arról már írtam bővebben, volt sorsolás meg hasonlók.