Twitch vagy nem twitch #2

Twitch összefoglaló rovat 5 percben

Bónuszkód

HELLOAPRIL

 

 

Tartalom bővítés (50es szint)

Új dolgot nem mutogattak, csak azt ami már kint van a fórumban. 

Új skillek

Itt egyelőre semmi se végleges, csak tervek, hogy nagyjából min dolgoznak. 

601.png

Valamilyen jégtámadás lesz ami valamilyen szinten térsebző is lesz, médium range alatt passz mit értenek, valószínűleg kisebb lesz a hatótávolsága mint a tűzlabdának, de nagyobb mint a fagycsillagnak. Mana kell majd hozzá, de nem lesz visszatöltődési idő

602.png

Valamilyen térsebző nyíl-támadás lesz aminek lesz elementáris sebzése (méreg vagy tűz, nem döntötték még el) ennek lehet majd utósebzése is akár. Nem lesz visszatöltési idő és koncentrációba kerül, remélem nem lövik megint túl magasra a koncentrációigényt. Valami hasonlót tudok elképzelni mint a szórólövés, az is milyen hasznos ugye?

603.png

Egy újabb tornyot kap majd elvileg a törpe, viszont ez nem lövöldőzős lesz hanem közelharci, szóval bele kell rakni a tömegbe majd, így pvp-ben nem lesz túl effektív szerintem. Gőz kell hozzá és nincs visszatöltődési idő. 

604.png

Egy újabb warcry skill a harcosnak, mint a sárkánybőr meg a dühös harci ordítás, vagy ide sorolható még a zászló is. Valamekkora területen jelent majd valamilyen bónuszt a játékosnak és azon a területen gyengíti az ellenfeleket. Nem érzem annyira szükségesnek személy szerint a harcosok tovább tápolását... na de mindegy

Új funkció: 

Hero light

Börtönök, barlangokban lesz egy bizonyos látótávolsága a karakternek szóval nem látsz be majd mindent, hangulatosnak ígérkezik viszont a csontvázíjászok hatótávja túl nagy és esélyes, hogy a sötétből fognak majd lövöldözni ami elég kényelmetlen.

605.png

Elveszett igazság event

A következő nagy event az a viscanium event lesz május közepén-végén, külön nehéz fokozattal a 45ösöknek, átakarják dolgozni az egészet szóval meglátjuk, hogy mi lesz belőle és megéri-e majd gürcölni vele.

606.png

Köztes világ átdolgozás és PvP módosítások

607.png

Főként arról beszélt, hogy az új köztes világok elérhetőek legyenek-e alacsonyabb szinten vagy csak 40 fölött, mert a nagyobb játékosok nem feltétlen akarnak együtt játszani a kisebbekkel.

A képen látható új pvp versenyekről nemigazán beszélt, csak arról, hogy a jövőben lesz egy tesztfázis különböző szervereken ahol azt próbálgatják, hogy melyik megoldás a jobb, ha többet kell várnod, de hozzád közelebb álló ellenfelet kapsz, vagy ha alig kell várni egy meccsre, viszont akkor az erőviszonyok is felemásak lehetnek. Nyilván ez egy olyan dolog, hogy mind a kettő egyszerre nem megy, de ezalatt a tesztidőszak alatt próbálják majd kideríteni az arany középutat.

Nagyjából ennyi ami említésre méltó.