Twitch vagy nem twitch #3

Igaz nem írtam vagy két hete, de valljuk be nem is volt miről írni, ment az event, teszten csend plusz nem jött az ihlet, hogy miről lehetne rizsázni két mondatnál többet.

Bónuszkód:

BYEAPRIL

+

PRETTYFLY4AWHITE

Kezdeném a szót egy eventtel, mivel most rakják be heredurra twitch alatt, nyilván a social server problémájáról nem kell különösebben beszélnem, mindenki találkozott vele. Na szóval úgy gondolták, hogy beraknak egy +25% tp eventet kompenzációnak, csak azt nem értem, hogy ez engem hogy segít, vagy mondjuk a klánom 90 százalékát? Szóval na... inkább  nem mondok semmit. 

701.png

Stolen viscanium

Egy elég érdekes reward lesz, "Joker gemstone" ez arra jó, hogyha van mondjuk 2 rubinod, akkor kraftolásnál használhatod ezt a joker gemet és összetudod rakni egy csiszolt rubinná, ezt persze nem csak tier4-en tudja, hanem szent köveknél is akár, szóval megéri elrakni későbbre amikor már nagyobb követ tudsz behelyettesíteni. Mást nem mondott részletesebben az eventről egyelőre.

702.png

Új kereskedő

Kosztümöket, emote-okat és köpenyeket lehet majd venni nála, egyelőre nem mondta, hogy miért cserébe, szerintem anderért. 

703.png

Random Monster Enchantments

Röviden tömören: a szörnyeknek különböző elementáris támadása lesz random, ezzel némileg nő majd az ellenállás fontossága pve-n.

704.png

 

Mutattak egy kis bepillantást az egyik új lénybe, hogy is néz ki plusz az első pályákba

705.png

717.png

715.png

706.png

707.png

708.png

709.png

710.png

711.png

712.png

713.png

714.png